Poikkeuksellisesti kaksi viikkoa kestävässä p*skarteluhaasteessa piti tällä kertaa tehdä kaksi tuotosta samaa leimasinta käyttäen. Omalla kohdallani leiman valinta ei tuottanut ongelmia, koska ensinnäkään leimasimia ei ole vielä päässyt mitenkään hirmuisesti kertymään ja toisekseen tämä hassu doodle-hahmo on tällä hetkellä yksi suosikeistani. :)

Ensimmäisenä valmistui post-it-lappu-kirjanen, johon minua inspiroivat Pammu ja Päivi. Pammun tapauksessa minua inspiroivat hänen joulukorttinsa, joissa oli käytetty kraft-kartonkia ja leimattu leimakuva kuviolliselle kartongille. Niinpä luistin leimakuvan värittelystä ja leimailin  hahmoa / sen osia eri värisille kartongeille ja sitten ei muuta kuin leikkaamaan  & liimaamaan. :) Päiviltä saatuja vaikutteita puolestaan ovat otsikko "lisämuisti" ja sitä ympäröivät kaarisuljekehykset.

Tuo nauhakiinnityskään ei ollut oma idea.  Olen näitä kirjasia nähnyt jossakin blogissa, mutta en nyt vaan muista missä... Vinkiksi muuten vastaavaa rojektia harkitseville, että nuo kiinnitysnauhat kannataa kiinnittää kirjasen kansien ulkopuolelelle, ei sisäpuolelle. Laitoin omani tietysti tuonne sisäpuolle ja kirja jää aina vähän raolleen, kun rusettia ei vaan saa tarpeeksi kireälle ilman niin kovaa kiristämistä, että koko hoito hajoaisi. Pari muutakin peruuttamatonta pikku kämmiä sattui, mutta enpäs kerro niistä niin ette varmaan huomaa mitään... ;)

1293470623_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Toisena tuotoksena on kirjanmerkki, johon myöskin minua innoitti Pammun esimerkki. Ideanahan on se, että piirretään pahville yhdestä reunasta pikkuisen päällekkäin kaksi ympyrää ja lisäksi leikataan toisen ympyrän sivuun pieni uloke. Ympyrät taitetaan liitoskohdastaan toistensa päälle ja myös toiseen ympyrään leikattu uloke taitetaan. Kun  taitettuun ulokkeeseen laitetaan 2-puolista teippiä niin saadaan ympyrät kiinnitettyä toisiinsa. Molemmat taitoskohdat huomaa omasta kirjanmerkistäni ehkä vähän turhankin hyvin. Pammun blogissa voi nähdä merkin työssään eli kirjan sivuun laitettuna.

1293472280_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Post-it-lappukirjasen tarvikkeet:

Kartongit: Cosmo Cricketin girl friday-sarjan Tuesday-paperi, Bo Bunnyn a gift of love-sarjan paperit Flutter Butter Breeze ja Turquoise Dot, Kraft-kartonki

Koristeet: Tiimarin tähtiklemmari, musta muliinilanka, pätkä pitsiä, American Craftsin Aqua-ruudukkonauha, Reprint rhinestones "timantit" 

Leima: Doodle Factoryn Zot Creatures-setistä

Teksti: Dymo Junior-laite + musta Dymo-tarranauha

 

Kirjanmerkin tarvikkeet:

Kartongit: Bo Bunnyn a gift of love-sarjan paperit Chiffon Dot ja Flutter Butter Stripe, ruskea yksivärinen kartonki

Leima: Doodle Factoryn Zot Creatures-setistä

Leimakuvan väritys: Promarkerit

Tekstit: Scenic Route Brown Omaha Alphabet Stickers, Dymo Junior-laite + musta Dymo-tarranauha