Tämän haasteen kanssa kävi kiva sattuma. :) Viime perjantaina ennen puolta päivää puhuttiin juuri kaverin kanssa yhdestä tentistä ja kerroin kuinka itselläni on sellainen tapa, että yritän viimeiseen saakka. Periaate on se, että vaikken mitään muuta tietäisi niin sitten piirrän paperiin aiheesta kuvan. Tuuminkin keskustelun jälkeen itsekseni, että voisi olla kiva skräpätä omiin periaatteisiin ja vakiolausahduksiin liittyen. Ja kun kello tuli kaksitoista. Tadaa! Mikäpä olikaan viikon inspiroidu-haasteen aihe? Motto! :D

Tarkemman aiheen valinta oli oikeastaan helppoa. Mieleeni tuli kaksi itselleni tyypillistä lausahdusta ja toinen niistä oli selkeästi se, joka on ohjannut elämääni kauemmin. Nimittäin: "Aina voi yrittää." Siitä lisää tuossa leiskan tekstissä. Olisin kyllä voinut pohtia tuota mottoa tekstissä vielä pidempäänkin, mutta tila oli rajallinen. Kuviksi rajasin uudestaan viime viikolla inspiroidu-valokuvaushaastetta varten ottamiani kuvia meidän kaktusruukussa asuvasta yrmyilijästä. Hänen on tarkoitus kuvata sitä tilannetta, kun päätän yrittää taas uudelleen, kurtistan hieman kulmia ja puren hampaat yhteen. (Tosin toivon silti, ettei se livenä näytä ihan tuolta... ;)

Koko sivu on toteutettu Elliksen haasteeseen tekemän luonnoksen pohjalta. Yritän monesti ensin pinnistellä asettelun suhteen omia aivoja, mutta kun näin miten kivan sivun Maikko oli luonnoksella tehnyt niin totesin, että tätä luonnosta taitaa olla PAKKO kokeilla. :) Lisäksi olen tässä taas kokeillut maalien käyttöä. Jo viimeksi testatut roiskeet antavat mielestäni sivuun mukavaa potkua tuomalla elävyyttä taustaan. Tällä kertaa olen kuitenkin käyttänyt maalia myös Tiimarin chipboard-aakkosten maalaamiseen (onnistui kertayrityksellä, kun käytin laimentamatonta akryylimaalia) ja pikuisen kirjoitusmokan peittämiseen. Tarkkasilmäiset ehkä huomasivatkin, että roiskeita on pääasiassa taustassa. Mutta jotenkin tuo yksi valkoinen pisara on eksynyt craft-kartongille... ;) Taidan alkaa tosissani pääsemään maalien käytön makuun. :)

1298018103_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1298018528_img-d41d8cd98f00b204e9800998e