Inspiroidu-haasteessa piti tällä kertaa korostaa yhtä kirjainta ja Anskin DT-työn innostamana päätin myöskin tehdä sivun aiheesta talvi. Aiheen lisäksi myös muita vaikutteita Anskin työstä voi havaita tästä leiskasta. Nimittäin käyttämäni värit ja roiskeet. Toivottavasti ei kuitenkaan mene kenenkään mielestä apinoinnin puolelle. Olen nimittäin koittanut sitä aina välttää, vaikka olen ideoita muista blogeista nappaillukkin.

Kokeilin tässä työssä ekaa kertaa roiskeiden tekemistä. Päällystin suihkun alusen sanomalehdillä ja kokeilin erilaisia tapoja aikaansaada maalitäpliä paperille. Otin kokeilun hedelmät talteen ja tuumin, että voisin ehkä jossain vaiheessa yrittää laittaa joitakin esimerkkejä tänne blogiin siitä, miten eri tavoilla tehdyt roiskeet eroavat toisistaan.  (Tosin tietysti voi olla, että joku toinen on jo tuollaisen poustauksen tehnyt.) Toinen puolisko hiukan naureskeli illalla hampaita pestessään suihkualuetta peittävää keltatäpläistä A4-mattoa... :D

Toinen uusi juttu, mitä tässä kokeilin oli kartongeilla aplikointi, jonka bongasin Sannikalta. Yritin tekniikkaa jo täytetty muoto-haasteessa, mutta homma ei mennyt ihan niinkuin Strömsö:ssä... Pistelin reikiä liian tiuhaan ja lopulta päätin siirtää tekeleen odottamaan parempia aikoja. Vahingosta viisastuneena sain tällä toisella yrityksellä homman toimimaan. :) Se täytyy kuitenkin todeta, että muliinilankaa kului aikasta paljon. On nääs vielä hiukan tekniikassa hiomista. (Täytyy ensi kerralla käyttää reikien tekemiseen hiukan pienempää neulaa.) Mikäli jotakuta kartongeilla aplikointi kiinnostaa niin Kinsey Wilsonin blogista löytyy hyvät ohjeet.

Noin kaikenkaikkiaan tämän leiskan teko oli aikamoista testailua. :) Roiskeet eivät oikein kuvassa näy, mutta ehkä ensi kerralla onnistuvat jo paremmin, kun turha varovaisuus karisee. :) Mutta siis tässä olisi se leiska. Skannasin sen, enkä saanut  säädettyä värejä ihan kohdilleen, mutta idea tullee selväksi.

1296759285_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja jos joku ihmettelee tuota oikeanpuolisinta kuvaa niin siinä luodaan lunta parvekkeelta. :) Olen vaan hiukan sumentanut itselleni tuntematonta lumenluojaa.

Tässä vielä parit yksityiskohdat:

1296759445_img-d41d8cd98f00b204e9800998e