Pyöreiden haastelukemien kunniaksi Inspiroidu-haasteessa nro 150 piti tehdä värikartta. Mieleen tuli heti usempikin potentiaalinen aihe, mutta päädyin sitten lopulta tekemään värikartan Irlannista, jossa pääsin käymään kesällä 2009. :) Sen reissun kuvia kun dominoivat hyvin selkeästi sininen, vihreä ja erisävyiset harmaat & ruskeat.

Tällä kertaa tiesin heti Elliksen tekemän luonnoksen nähtyäni kayttäväni sitä sivun tekemiseen. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. :) Ajattelin aluksi tehdä sivun kokonaan valkoiselle pohjalle ja rajata keskiosan neliön mustalla kynällä. Jossain vaiheessa kovin valkoinen tausta alkoi kuitenkin vaikuttaa häiritsevän tyhjältä ja kokeilin yhtä sun toistakin kikkakolmosta tyhjyyden selättämiseen. Siis kaikki tämä siitä huolimatta, että pidin kovin muiden samaan haasteeseen osallistuvien valkoisista taustoista...

Lopulta reunustin leiskan valokuvamaisella paperilla neulotusta pinnasta, joka tuntui sopivan lampaistaankin tunnetusta maasta tehdyn leiskan tunnelmaan. Täytyy sanoa, että olen kyllä suorastaan yllättynyt, että löysin tuolle paperille käyttöä! Ihan harrastuksen alkuaikoina (eli noin vuosi sitten :D ) ostelin noita valokuvasta tehtyjä papereita, kun  ajattelin niiden sopivan juuri Irlannin matkasta tehtäviin leiskoihin. Enpäs vaan tiennyt, kuinka vaikeiksi ne minulle tulisivat osoittautumaan. Nuo mainitut paprut ovat tähän päivään asti olleet oikeastaan käyttämättä.

Saksia tuli taas tässä työssä käytettyä ihan urakalla. Apiloiden leikkelyyn meni yksi ilta. Lisäksi saksin pahvista tuon otsikon ja lopuksi tekaisin vielä tuon journaling-lapun kuvan taakse piiloon. Mitään kovin salaista tulen siihen tuskin kirjoittamaan. Syynä oli lähinnä se, että tarvitsin lisää tilaa tarinointiin. (Lappuahan voi hyödyntää peräti molemmin puolin.. ;) Muistan blogeista lukeneeni, että joillakin on ongelmana saada aikaiseksi tarinointia, mutta mulla tuntuu tuo sanainen arkku olevan usein vähän liiankin antelias. ;) Täytyy todeta, että lopputuloksesta tuli parempi kuin muutaman päivän pakerruksen aikana välillä ollenkaan osasin odottaa, mutta lempparilistan kärkeen tämä ei valitettavasti taida kuitenkaan kiilata. Työvoitto tästä tuli, vaikka aluksi vaikutti ihan palalta kakkua. :)

1300396009_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarvikkeet:

Kuviopaperi: Rayher Hobby Kunst, Photo Collection, Nature Knitting-paperi

Kartongit: Yksiväriset kartongit ja ekokartonki

Koristeet: Nauha, kirjainten rajaukset Sakuran GellyRoll-kynällä