Ehdinpäs pitkästä aikaa osallistua P*skarteluhaasteeseen! :) Haasteessa piti taällä kertaa käyttää Ninarskun piirtämään luonnosta ja sitä muokkailemalla kasailin alla olevan onnittelukortin. Aluksi ajattelin skräpätä leikekirjasivun, mutta päädyin sitten kuitenkin korttiin, kun olisi useammallekin tarvetta tulossa keväämmällä.

Lopputuloksessa näkyy taas inspiroituminen blogista jos toisestakin. :) Tuon tähden hahmon taustalle nappasin Pammun blogissa esitellystä kalenterista ja häneltä lainasin myös tuon idean käyttää kyniä kirjainten koristelussa. Kynien käyttö elementtien rajaamisessa puolestaan hiipi mieleen Ninarkun leiskan ja Elinarskun kortin kautta. Käytin rajailuissa Sakuran Gelly Roll kyniä, joihin sain vinkin Inspiroidu-keskustelupalstalta ja täytyy todeta, että vaikuttavat kyllä näin parin kokeilun jälkeen hyviltä. :) Jos joku haluaa niitä kokeilla, eikä lähellä ole askartelukauppaa, joiden valikoimiin Gelly Rollit kuuluvat niin vinkiksi todettakoon, että myös Suomalainen kirjakauppa myy noita kyniä yksittäin.  Lisäksi ne kuuluvat myös muistaakseni useamman kuin yhden netin askartelukaupan valikoimiin.

Sellainen mielenkiintoinen juttu on muuten taas tässä kortissa havaittavissa, että Yapples-hahmo on ...yllätysyllätys... sininen! :D Olen laittanut blogiin aiemmin jo kaksi korttia, joissa Yapples on sininen. En tiedä, miksi ihmeessä mun aivojen mielestä Yapplesin "kuuluu" olla ton värinen. Olenkohan nähnyt sen ekaa kertaa jossain siniseksi väritettynä? Vai onkohan tää vaan joku mun aivojen oma jekku? Mutta jos yrittäisin ensi kerralla värittää tyypin jollakin muulla värillä... Olen kuitenkin nähnyt hänet muissa blogeissa muunkin värisenä, eikä lopputulos ole ollut mitenkään huono.  Onko teillä muilla jotain leimaa, jonka kuva on teidän mielestä ihan selvästi jonkin tietyn värinen?

1299568189_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarvikkeet:

Leimasin: Doodle Factory, Creatures Set, Yapples

Leimasinmuste: VersaFine, Onyx Black

Leimakuvan väritys: Promarker-tussi Sky Blue

Kartongit: Sekalaiset yksiväriset kartongit ja ekokartonki

Piirtelyt: Sakuran GellyRoll-kynillä (valkoinen ja musta)