Ja korttien tehtailu jatkuu täällä edelleen. Tänä keväänä ja kesänä on tiedossa jos jonkinmoista juhlintaa, joten luultavasti tätä samaa laatua on tiedossa myös tulevaisuudessa. Tosin en ihan kaikille ole tähän mennessäkään itse ehtinyt korttia tekemään. Harmillista, mutta kun eivät nuo vuorokauden tunnit aina ihan piisaa. Ja toisaalta haluan pitää kiinni siitä, että askartelu olisi enemmän rentoutumista, eikä muuttuisi pakkopullaksi.

Mutta nyt tämän hetkiseen tuotokseen, jonka toteutin P*skarteluhaasteen #91 ohjeen mukaan eli kaavalla turkoosi+keltainen+musta. Onneksi kuitenkin muitakin värejä sai olla mukana. Tai niin ainakin design teamin töistä päättelin... Tämä ei ole ehkä parhaita tuotoksiani, mutta ei toisaalta kuitenkaan huonompiakaan. Eli mennee "ihan jees"-lokeroon. Katselin tässä, että monet olivat aikaansaaneet haasteeseen herkkiä, kauniita ja elegantteja kortteja. Itse olen nyt piiikkuisen eri linjalla. Ajattelin nimittäin läväyttää erään valmistuneen lahjapöytään tämän:

1305966876_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Veikkaan, että saattaapi hiukkasen poiketa muista onnittelukorteista...

 

Tarvikkeet:

Leimasimet: Doodle Factory, Creatures 2 Set, Zed ja KaiserScrapbook:in, Clear Stamps Journal Boxes

Leimakuvan väritys: Copic ciao- tussit Sand (E33), Chamois (E35), Dark brown E47 ja Promarker Rose Pink

Leimasinmusteet: VersaFine, Onyx Black ja StazOn, Jet Black (kalvolle)

Maalit: Folk Artin Wicker White, True Blue ja School Bus Yellow

Tekstit: Dymo Junior-laitteella ja dsd Etiketten-raaputuskirjaimilla

Kukat: Prima Marketing, Prima Flowers-putkilo

Muuta: kraft-kartonki, piirtoheitinkalvo, musta ja valkoinen muliinilanka, turkoosi nappi ja keltaiset Sunshine-mininapit Docraftsin Papermania Capsule Collectionista