Inspiroidu-haaste numero 172 oli aiheeltaan niin osuva ja osallistumistaukoni on ollut niin pitkä, että tällä kertaa käytin hiukan tenttiinlukuaikaanikin leiskan viimeistelyyn... (Eihän kerrota kellekkään... Eihän? ;) Itseasiassa aihe kyllä sivuaa opiskeluitani ja pohdintaa elämästä niiden jälkeen. Gradun käytännön osuutta tehdessäni nimittäin opin arvostamaan suuresti tohtoriksi opiskelevia ja kunnioittamaan niitä, jotka ovat tavoitteeseensa päässeet. Ajattelin jo alkukesästä, että tästä aiheesta täytyy tehdä joskus leiska ja siksipä hiippailiin kuvaamaan yhtä tohtoripromootion juhlallisista vaiheista.

Promootioon liittyvät kiinteästi värit musta, valkoinen, sininen ja kulta. Ja näillä väreillä ajattelin myös leikekirjasivun toteuttaa. Tosin jossain prosessin vaiheessa näyttää käyneen niin, että sininen on muuttunut ainakin osittain turkoosiksi... o.O Mutta minkäs teet. Jos on turkoosi kausi niin se vaan on. :) Toinen toteuttamista ohjannut tekijä värien lisäksi oli Elliksen templaatti, johon heti ihastuin. Jossain vaiheessa päädyin kuitenkin karsimaan siinä olevat säteet pois. Syy: raidat, musta, valkoinen ja kulta toivat mieleeni vähän liikaa erään jääkiekkojoukkueen. x) Taustaa valikoidessani ihastuin tuohon kukalliseen muskavalkoiseen kukkapaperiin ja sen runsas kuviointi rajoittikin sitten koristeiden valintaa aika tehokkaasti. Kohtuu simppelisti mennään siis jälleen.

Tällainen siitä sitten tuli:

Niille, jotka eivät jaksa tihrustaa, voin kertoa tekstin kuuluvan seuraavasti: Gradua tehdessäni opin, mitä tohtoriksi valmistumiseen vaaditaan. Paljon stressinsietokykyä. Paljon kärsivällisyyttä. Paljon luottamusta tulevaisuuteen. Paljon epäonnistuneita kokeita. Paljon apurahahakemuksia. Paljon ympäripyöreitä työtunteja. Niin paljon, etten joko ikinä pysty siihen tai en ole vielä löytänyt oikeaa tutkimusaihetta. Siksi totuuden puolesta miekallaan taistelevat tohtorit ovat idoleitani.

Vähän tuon tarinoinnin kanssa tuli taas se ongelma, että tekstiä tulisi vähän liikaakin ja tarinointiin käytettävä tila rajoitti sanavalintoja. Täytynee yrittää opetella tulevaisuudessa vähän ytimekkäämpään tarinointityyliin. ;)

 

Tarvikkeet:

Templaatti: Elliksen templaatti inspiroidu-haasteeseen 172

Paperit: Sara Schmutzin Sophistication Paper Pack 1 /Desing House Digital, Crystal Wilkersonin Free April Kit / Two Peas In a Bucket, Amanda Taylorin Composure PLUS add-on-kit /Oscraps

Nauhat: ShabbyPrincessin UrbanKiwi-kitti, KateTeaguen BerryDays-kitti /Two Peas In a Bucket, Biograffitin Note To Self Add On-kitti /Oscraps

Napit: Shabby Princessin Festival- ja Promise-kitit

Paljetit: SummerStories-kitti /TheLilyPad

Summer Stories-kitti ja Sophistication-paperit ovat tällä hetkellä jo maksullisia. Lisäksi Berry Days-kitti on poistettu ilmaisista ladattavista. Muuten käytetyt materiaalit ovat edelleen saatavissa ilmaiseksi.