Vintage ei jotenkin ollut tähän mennessä vedonnut minuun niin paljon, että olisin tuota tyyliä tullut kokeilleeksi. Kävipä kuitenkin niin, että Anski teki joukon ihania värikkäitä vintage-kortteja ja perustettiin uusi kotimainen Vintage-haasteblogi nimeltä It's all about The Vintage. Seurailin aikani muiden osallistumista avajaishaasteeseen, jossa käy mikä vain vintage-aiheinen. Edellispäivänä päädyin sitten itse vilkaisemaan uutta blogia. Siellä oli niin herkut avajaisbloginamut tarjolla, etten vain voinut vastustaa kiusausta. Varsinkin, kun postiluukusta kopsahti Villakeijusta parit ihanat vintage-enkelit. :)

Eli eikun kokeilemaan. Ja hyräilemään Semmareiden kappaletta Vintage ja retro. :D Jostain syystä se alkaa usein soimaan päässä, kun kuulen jomman kumman noista sanoista. Siis vaikken tuota viisua ole edes kovin montaa kertaa kuullut. Tarttuva tapaus siis. :) Loppujen lopuksi vintage-vaikutteinen kortti syntyi aikasta helposti. Vaikka tässäkin tapauksessa kyllä kalvolle leimatut kiekurat pelastivat päivän. Ja joo... Tiedän, ettei tyylisuuntaan oikein sovi tuo piirtoheitinkalvo... Mutta tykkään sovitella leimakuvia rauhassa kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin ja kiekurat sopii kuitenkin teemaan. Annoin siis itselleni tuon verran periksi. Kokonaisuus kun mielestäni noin pääasiassa henkii menneitä aikoja. Tällainen siitä sitten tuli:

Luulen, että tätä askartelusuuntausta voisi kokeilla vielä uudestaan. Liitinkin haasteblogin luetteviini. Ehkä sitä innostuu vielä toistekin. :)

 

Tarvikkeet:

Kuviopaperi: Graphic 45, Christmas Past Collection, The Night Before Christmas

Kalvokiekurat: Piirtoheitinkalvo, Leimasin Reprintin Clear stamps, Swirls set-setistä ja musteena StazOn opaque, Cotton White

Muut koristeet: Vintage enkeli Villakeijusta, Reprintin kukka, Heydan Deko-Clips hiutale-haaraniitit, Hyvää joulua-nauha ja valkoinen muliinilanka