Oma eloni on tässä lähikuukaudet pyörinyt aikalailla gradun ja opintojen loppuun saattamisen parissa. Blogissakin sen on voinut huomata  tavallista enemmän valokuviin liittyvistä kirjoituksista ja nopsasti  kasatuista korteista. Valitettavasti myös muiden blogien kommentointi on hieman kärsinyt... : / Vielä en ole ihan hirveän lähellä lopullista tavoitetta eli tutkintopapereita kätösessäni, mutta onneksi näyttää siltä, että pääsen lauantaina rentoutumaan skräppäilyn parissa. :)

Eli tarkoitus olisi osallistua Skräppäillään stadissa -kokoontumiseen.  Viime sunnuntaina tilanne oli se, että kokoontumiseen oli ilmoittautunut noin 20 henkilöä, mutta tilaa oli vielä. Jos siis ei-kaupallinen, ilmainen skräppäilytapaaminen kiinnostaa niin kannattaa varmaan kysellä Suskilta vapaita paikkoja. :) Lisätietoja ja Suskin spostiosoite löytyvät täältä.

Ihanaa päästä vihdoin tapaamaan kasvoja tuttujen blogien takaa ja tutustumaan muihin harrastajiin. Saapa nähdä saanko mitään valmiiksi asti. :) Stadissa nähdään! :)