Inspiroidu-haasteessa piti tällä viikolla paljastaa salaisuus. Pitkän aikaa harkitsin tämän salaisuuden paljastamista, mutta sivusta tuli jotenkin niin kivan hempeän näköinen, että päätin sitten sen tänne blogiin laittaa. Täytyy todeta, että olen asian suhteen vähän taikauskoinen. En ole viitsinyt päätöstä hirveästi toitottaa siltä varalta, jos aatos ei sitten kuitenkaan jostain syystä toteudu. Mutta se lienee elämää ja jos suunnitelmat menevät jostain syystä myttyyn niin varmaan niin kävisi joka tapauksessa. Eli alla siis opiskelujen lisäksi toinen syy siihen, miksi blogissa on ollut alkusyksystä vähän hiljaista. Tällaiset aatokset vaativat aina vähän asioista selvää ottamista.

 

 

Tuossa harmaassa sutussa kuvan alla on tarkemmat tiedot siitä, koska tämä ajatus on alustavasti tuumittu toteuttaa. Sitä en kuitenkaan aio teille nyt paljastaa. Eiköhän asia sitten mun leiskoista jossain vaiheessa selviä. :) Koska tähän sivuun ei hirveästi tekstiä mahtunut, niin olen ajatellut tekeväni sille parin näillä samoilla digipapereilla. Sen sivun jätän kuitenkin salaisuudeksi.

Tuo sivun väri ei varmaan ollut varsinaisesti mikään yllätys. Mulla kun tuntuu nuo poustaukset kulkevan niin, että aina parissa työssä on käytetty samaa väriä. Ensin kaksi turkoosiin vivahtavaa työtä, sitten keltasävyiset leiska ja valokuva, perään pari sinistä käsityötä. Ja nyt on vuorossa sitten tämä limen vihreä, jota käytin myös tällä viikolla blogiin lisäämässäni kortissa. Mielenkiinnolla odottelen seuraavaa väriä... ;)

 

Tarvikkeet:

Kuva: Pekka Sairasen kuva Panoramiosta

Paperit: Sara Schmutz 2011 DSD-kitti / Design House Digital, Rachel Youngin Summer Slushee-kitti /The Lilypad

Tekstit: Quilted Butterfly / DaFont, Bulky Refuse /DaFont

Koristukset: Kuvan kehys Cherie Maskin Thrilling October-kitti / Two Peas in a Bucket, Pitsi Biograffitin Note to Self Add On / Oscraps, perhoset ja timantit Karla Dudleyn Clear Essentials 1 Elements