No eihän tuo kortteilu sitten tietenkään ihan yhteen korttiin jäänyt, kun äitienpäiväkin oli tulossa. ;) Mummulle ja äidille piti siis kortit väsätä. :) Ajattelin jo alkuviikosta, että täytyypä katsoa, millainen p*skarteluhaaste keskiviikkona ilmaantuu, josko vaikka sen innoittamana kortit syntyisivät kivasti. Kun selvisi, että kortissa pitäisi olla jotakin läpinäkyvää, hylkäsin osallistumisajatuksen hetkeksi. Sitten muistin tämän postauksen Xingiltä. Eli eikun piirtoheitinkalvolle leimailemaan. :) Itseasiassa tätä piti kokeilla jo Stadi Skräpissä nro 2 mutta jotenkin olin niin tohkeissani kaikesta, että tämä testaus pääsi unohtumaan... Mutta onneksi tuli korjattua tilanne nyt. :)

Ja täytyy todeta, että tämä kokeilu osoittautui varsin hyväksi. Olen omistanut parit koukeroleimasimet jo jonkin aikaa ja vaikka olen niitä vähän testaillut, mihinkään valmiiseen työhön en ole saanut niitä laitettua. Erityisesti harmittelin sitä, kun olisin halunnut isoimmasta koukerosta leimasimen myös peilikuvana, että olisin päässyt haluamaani lopputulokseen. Mutta eihän sellaista tarvittukaan, kun koukerot voi leimailla kalvolle ja kalvoa voi käännellä sitten ihan miten päin mieli tekee. Muutenkin oli kiva sovitella leimakuvat rauhassa sopivaan asentoon. :) Vinkiksi todettakoon, että käytin piirtoheitinkalvolle leimaamisessa nopeasti kuivuvaa StazOn-mustetta.

Kun olin saanut koukerot leimattua ja leikattua, loppu sujuikin inspiroituneena helposti. Näin Anskin blogissa kivan onnittelukortin, jossa oli käytetty itseltänikin löytyvää haisunäätää. En ollut oikein saanut sitäkään yhdistettyä mihinkään korttiin, mutta Anskin kortin kiva musta-valko-punainen värimaailma oli jotain, mitä päätin itsekin kokeilla. Ja tällainen siitä tuli:

1304666760_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1304666823_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarvikkeet:

Kuviopaperi: Cosmo Criket, Everafter-sarjan paperi Something Blue

Tekstit: Dymo Junior-laitteella ja dsd Etiketten-raaputuskirjaimilla

Leimasin: Reprint, Clear stamps, Swirls set

Leimasinmuste: StazOn, Jet Black

Kukat: Reprint kukka (valkoinen), Prima Marketing-kukat Prima Flowers-putkilosta

Muuta:DCWV Green stack chipboard shapes and letters-pakkauksen haisunäätä, papermanian glitter-haaraniitti, yksiväriset kartongit, piirtoheitinkalvo