Sain jo ....köh... maaliskuussa Gorgeus blogger-tunnustuksen Xingiltä. :) Olen sitä tässä panttaillut, koska tunnustus tuntui tuolloin jo kiertäneen kaikki lukemani blogit ja nekin, joita en säännöllisesti lue. Minulla oli siis yksinkertaisesti huomattavia vaikeuksia keksiä kenelle jakaisin tunnustusta ja millä perusteilla... Mutta nyt  lähemmäs puolisen vuotta myöhemmin olisi ehkä aika laittaa minua suuresti ilahduttanut tunnustus piristämään muiden bloggaajien päivää. :)

 

Tunnustukseen kuului 5 kysymystä, joihin vastailin seuraavasti: 

Milloin aloitit blogisi?

Aloitin blogin pitämisen tarkalleen 29.07.2010 eli hieman yli vuosi sitten.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Blogini keskittyy pääasiassa skräppäykseen ja kortteiluun. Esittelen myös ajoittain napsimiani valokuvia, sekalaisia pieniä projekteja sekä tekemiäni tekniikkakokeiluja. Olen yrittänyt pysytellä anonyyminä ja keskittyä pääasiassa harrastuksiini, vaikka erityisesti leikekirjasivut ja valokuvat paljastavat väkisin myös jotain niiden tekijästä/ottajasta.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

En pidä blogiani mitenkään erityisenä. Sain tunnustuksen Xingiltä, jonka eteenpäinantokriiteerinä olivat uudet skräppäyksen parissa tavatut ihmiset. Ja täytyy todeta, että ihmiset ovat kyllä omastakin mielestäni harrastuksen parasta antia. :)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Olin jo jonkin aikaa seurannut haasteblogeja ja halusin osallistua haasteisiin itsekin. Yleisesti ottaen se tuntui vaativan oman blogin pitämistä. Lisäksi halusin päästä sisään harrastajaporukkaan ja lakata olemasta vain blogien anonyymi vierailija. Ja täytyy näin jälkikäteen todeta, että blogin pitäminen onkin ollut aikasta antoisaa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

No ihan ensiksi ainakin ulkoasu kaipaisi mielestäni uudistamista. :) Se on ollut jo vuoden verran samanlainen ja kaipaisin jo vähän vaihtelua. Olen kyllä mainittuun urakkaan hieman jo tarttunutkin. Siitä lisää myöhemmin. Lisäksi päivittämistahti on päässyt mielestäni tippumaan turhan harvaksi. Sitä tarvitsisi yrittää ehkä hiukan petrata.

 

Ja kelleppä tunnustusta sitten jakaisin... Päädyin jatkamaan Xingin linjalla ja lähettää terveisiä uusille ihmisille, joiden kanssa olen skräpännyt ja oppinut uutta. :)

Lapset nukkuu: Äidin ja lasten askarteluita sekä elämänmakuista tarinaa lapsiperheen arjesta. Vaikka välillä sattuu ja tapahtuu niin positiivisuus säilyy. Tämä tuo hymyn huulille.

Fridulina: Ihania ja iloisia käsitöitä laidasta laitaan. <3

Vahingossakin voi onnistua kun tarpeeksi kokeilee: Skräppäystä perinteisesti ja diginä. Lisäksi tämä bloggaaja on kätevä käsistään ompelemisen ja neulomisen saralla. :)

Onni: Värikkäitä kortteja sekä leiskoja paperi- & digimuodossa. Mausteena valokuvia ja taitavia ompeluksia.

Paperiliitin: kortteilee, skräppää ja tekee muita käsitöitä. Blogin erikoisuutena on kivat vinkit siitä, mitä kaikkea lapsille tai lasten kanssa voikaan tehdä.

 

Eli napatkaapa tunnustus mukaanne, vastailkaa blogissanne viiteen kysymykseen (jossette jo ole aiemmin vastanneet) ja laittakaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille. Toivottavasti tavataan taas.  :) Ja innolla odottelen, että pääsen tutustumaan  myös muihin harrastajiin. Niihin, joita en ole vielä nähnyt ja niihin, joiden kanssa en ole vielä pahemmin ehtinyt jutustella. :)