Hmm. Blogi tuntuu muuten pelittävän ihan hyvin, mutta seurattavien blogien lista ei päivity. Muiden blogeissa vierailu ei siis tällä hetkellä onnistu niin helposti kuin ennen. : / Blogituttujen töiden kommentointi on tästä syystä toistaiseksi aika vähäistä. Tässä kohtaa täytyy todeta, että valehtelisin, jos väittäisin, ettei kärsivällisyys olisi yhtään koetuksella...  Mutta nyt seis ruikutus. :) On aika "päivitellä" ihan jotain muuta. Nimittäin niitä askarteluja. :)

Hääaiheella aloitetaan. (Yllätysyllätys ;) Eli meidän vihkiäisissä sormuksen luovuttanut bestman oli 4-vuotias. Tästä syystä katsoimme aiheelliseksi laittaa sormuksen rasiaan ja sitoa sen sinne tyynyyn kiinni. Tosin vihkimisen suorittanut henkilö antoi etukäteen ymmärtää, että rasia on ihan aikuisen bestmanin kanssakin ihan hyvä asia. Sormusta on nimittäin välillä kuulemma vähän aikuisemmassakin seurassa kontattu lattialta... :)

Morsian opiskeli ennen häitä sen verran viimetinkaan, että hääviikolla oli aikamoisen kiiremeininki. Hirveästi tuohon rasiaan en siis ehtinyt panostamaan. Projekti valmistui varmaan alle tunnissa. Varsinkin kun äiti ompeli pikaistuksissaan tyynyn ja siihen nauhat kiinni. Hyvin simppelillä linjalla mennään taas ja inspiraatio on otettu kutsukorteista. Kuvatkin on napattu vasta häiden jälkeen, joten siksi tuo rasia näyttää jo hieman taskussa nuhjaantuneelta.
 
Vinkiksi vastaavaa projektia suunnitteleville vielä todettakoon, että kiinitimme tyynyn ekstravahvalla kaksipuolisella askarteluteipillä laatikon pohjaan kiinni, ettei koko hoito jäisi papin käteen. H-hetken koittaessa jätimme rusetin alta solmun pois. On meinaan sen verran pieni tämä loota, että olisi siinä voinut hetki jos toinenkin mennä solmun availuun. Vihkiminen sujuikin hyvin ja 4-vuotias sormuspoika toimitti tehtävänsä tosi reippaasti ja hienosti. :)

Tarvikkeet:

Rasia: Yo Do

Leimasin ja leimasinmuste: Reprint OM124D
, Distress Ink Shabby shutters

Tyyny: Pieni pala satiinia, silkkinauhaa, ekstravahva kaksipuolinen askarteluteippi

Muuta: pitsi,musteenlevitin, kohotarroja