Jälikasvua tuntuu tällä hetkellä lähipiiriin siunaantuvan ja sitä myötä on tullut verestettyä taas vähän noita virkkailutaitoja. Jo kauan sitten ihastuin Mai Makings-blogissa lintuhelistimeen. En aluksi viitsinyt ohjetta Mamacheen Etsy-kaupasta ostaa, kun oli vähän periaattena se, etten ohjeista mielellään maksaisi. Uusimman vauvvelin myötä houkutus kasvoi kuitenkin liian suureksi. Varsinkin kun tuo jätskihelistin oli jo kokeiltu. Halusin virkkailla jotain vähän haastavampaa ja päädyin hommaamaan itselleni tuollaisen reilun neljän euron ohjeen. Luulen, että se oli kyllä ihan hintansa väärti. Näitä söpöläisiä täytyy varmaan tehdä lisää... :)

 

 

Kuva ei ole ihan parhaasta päästä vaan siihen tuli ikäviä varjoja. Mutta mitäpä tuolle oikein suhmuraisena syyspäivänä mahtoi... Tämä helistin on jo matkannut uuden omistajansa pieneen kätöseen, joten uusintaotoksien ottaminen ei ollut valitettavasti mahdollista.

 

Tarvikkeet:

Langat: Novitan Luxus Cotton langat 225 (vaaleankeltainen) ja 605 (beige), oranssi ja musta muliinilanka, Novita Wool väri 332 (vihreä)

Ohjeet: Mamachee