Hihhei! :) Ehdinpäs taas pitkästä aikaa ihan haasteilemaan. :) P*skarteluhaasteessa pyydettiin tällä viikolla käyttämään kahta leimakuvaa tai kahta leimattua juttua. No mä käytin kahta leimattua juttua. Eli toinen on tietysti tuo Doodle-örkki nimeltä Mimo ja toinen teksti "ja anteeks..." Mimon leimailin ilman suuta, että hän ei näyttäisi niin surulliselta vaan enemmänkin katuvalta. (En yhtään muista keneltä tämän kikan bongasin, mutta kanssa-askartelijoiden blogista tämäkin ajatus on poimittu.) Tuon leimatun tekstin suhteen olin vähän mamis ja leimailin sen kalvolle. Sen kanssa tekstiä oli hyvä liikutella varsinaista asettelua sommitellessa. Jotenkin vaan tuo suoraan pohjapaperille leimailu vähän hirvittää, kun homma ei aina suju niin kuin Strömsössä. Ja kenellekkö tämä kortti lähtee? No. Köh... Eräälle, jolta olen lainannut jotain. Vähän turhan kauan sitten.... Toivottavasti kortti tekee tehtävänsä. ;)
 


 

Tässä kortissa tuli käytettyä ihan ekaa kertaa teippejä. Sain nimittäin vihdoinkin aikaiseksi lunastaa jo ennen joulua All I Ever Wanted Is Here -blogin arvonnassa voittamani lahjakortin Teippitarhaan. Ne kerrat kun olen elämäni aikani voittanut jossain arvonnassa mahtuvat varmaan yhden käden sormiin, joten pienoinen ihme oli kyseessä. Ja kyllä siitä sitten iloittiinkin. :) Odottelin pitkään uusien kohokirjoitusteippien saapumista Teippitarhaan, mutta kun ne saapuivat, kaupan pitäjä olikin harmikseen huomannut, etteivät ne sovi Dymo Junioriin. No meikäläisellä on tietysti juuri tuo kyseinen malli käytössä, joten klikkailin sitten itselleni hieman enemmän noita perinteisempiä teippejä. :) Vaikeaa oli kyllä valita kaikkien herkkuteippien joukosta, mutta hyvin onnistuin kyllä hillitsemään itseni. Vain yksi omakustanteinen rulla eksyi joukkoon tällä kertaa. Näihin päädyin:

 


 

Luulen kyllä, että lisää omakustanteisia rullia seuraa vielä myöhemmin perässä. Kunhan ehdin näillä vähän kokeilla eri hyödynnystapoja. :) Tuo Dymo Juniorin rajoitteisuus kohokirjoitusteipin leveyden suhteen on kyllä laittanut harkitsemaan uuden kohokirjoituslaitteen hankkimista. Vaikka ei tuo teippien värivalikoima ole kyllä ainut syy. Olisi nimittäin kiva, jos kohokirjoituslaitteesta saisi usempaa eri fonttia. (Erityisesti kauno olisi kiva.) Silloin kuin oman Dymoni hankin, en edes tiennyt moisten laittaiden olemassaolosta. Eli nälkä kasvaa syödessä. :) Onko kellään tätä lukevalla kokemuksia eri fontteja kirjoittavista laitteista? Mistä laitteenne hankitte? Ja oletteko olleet tyytyväisiä? Itse olen kuvien perusteella ihastunut Dymo Caption Makeriin. Se näyttää kuvissa vakuuttavalta. Käyttömukavuudesta en sitten tiedäkkään mitään.