Valmistumiskiireiden lisäksi olen tänä keväänä valmistellut häitä. Ei siis ole mikään varsinainen ihme, ettei blogielmäni ole ollut hirveän vilkasta. Sosiaalinen elämäkin on projekteista kärsinyt. Mutta piakoin alkaa onneksi helpottaa. :) Eikä tuo häiden suunnittelukaan ollenkaan mikään epämieluisa tehtävä ole ollut. :) Vaikka kaikki tuntuu jotenkin tapahtuvan pikkuisen viimetingassa...

Kutsukortit on nyt kuitenkin saatu lähetettyä ja vastaanottajatkin ovat ne saaneet, joten voin nyt mallia täällä blogissakin vilauttaa. Hyvin yksinkertaisella linjalla mennään. Osittain siksi, että yksinkertainen miellyttää juhlaparin silmää ja osittain siksi, että kortin piti sopia "sarjatuotantoon". Tuossa alemmassa kuvassa näkyy vain toinen valmiiden korttien pinoista. Kaikenkaikkiaan kortteja lisälappusineen ja sisäpuolella olevine lisäinfolle tarkoitettuine kulmineen tehtiin sellaiset 55 kappaletta.

 
 

Ja varsinaisesti hyvissä ajoin ei tälläkään kertaa oltu liikkeellä. Syynä aikatauluun oli se, että ensimmäinen korttimalli ei toiminut toivotulla tavalla. Tilasin itselleni Melissa Francesin Baroque-lemasinsetin ja yritin leimata jonkinmoista damaskityylistä kuviota korttipohjalle. Lopputulos oli kuitenkin limellä teemavärillä toteutettuna jotenkin meidän makuun liian "sekava" ja uusi malli piti kehitellä pikavauhtia. Täytyy todeta, että olen kyllä lopputulokseen ihan tyytyväinen. Siitäkin huolimatta, että alunperin yritin välttää sydämiä, koska ne ovat hääaskarteluissa niin yleisiä. Tuossa Reprintin sydämessä oli kuitenkin jotain damaski-kuvioon viittaavaa ja jotenkin se yhdessä koukeroisuuden kanssa tuntuu sopivan juhlapaikan henkeen. Juhlatilana kun on vanha puutalo puutarhoineen ja rautaportteineen.

Tarvikkeet:

Korttipohjat: Docraftsin Anita's 50 Pack Quality White Cards & Envelopes

Leimasin: Reprint OM124D

Leimasinmuste: Distress Ink, Shabby shutters

Muuta: musteenlevitin, vihreä organtzanauha, nuuttausterä