Reilu viikko sitten pääsin itsellenikin vähän yllätyksenä Stadi skräppiin. Ja oli kyllä taas niin kiva tutustua ihan livenä blogituttuihin. :) Tapaamisessa kasasin lahjatarkoituksissa pienen mazebookin. Tulin vaan hypänneeksi projektiin askartelutauon jälkeen  niin innolla, etten aina tullut miettineeksi asioita ihan loppuun asti. Kaikki ei siis niinsanotusti mennyt ihan niinkuin Strömsössä... Pääosin mokat ovat varmasti muille huomaamattomia, mutta tuo paperin kuvioiden väärä suunta jäi kyllä vähän harmittamaan. Onneksi sivut ovat sen verran pieniä, että valokuvien, tekstien ja mahdollisten koristusten lisäämisen jälkeen ongelma muuttuu varmaan vähemmän silmiinpistäväksi.

Mazebookin teosta innostuneen kannattaneekin käydä vilaisemassa ohjeita ja vinkkejä blogista nimeltä Askartelupöydän ääressä. Siellä on oikein hyvät kuvalliset ohjeet. Tapaamisessa mietittiin myös Maikon kanssa 6x6 maizebookin tekotapaa ja tämän isomman mallin toteutukseenkin löytyy nyt ohje. Tuota isompaa versiota on kyllä pakko itsekin vielä kokeilla. Kunhan vaan löydän sopivat paperit ja ehdin vähän suunnitella, mitä sivuihin laittaisin. Heti tekisi mieli tehdä tuollaiset isommat ainakin neljälle tai viidelle ihmiselle...

Mitä tähän pikku kirjaseen tulee niin en ole vielä oikein päättänyt kenelle sen antaisin ja koska. Tein tuota ihan tietty ihminen mielessäni, mutta hänelle tekisi ehkä sittenkin mieli tehdä tuollainen isompi versio. Kuvia ja tarinoita sellaiseen riittäisi kyllä hyvin. Sumentelin siis tuon kannen otsikon. Se taitaa vielä muuttua... Onneksi värit ovat jouluiset. Tämän voi sujauttaa melkein kenen pukinkonttiin tahansa. ;)

 

 

Tarvikkeet:

Paperit: Sassafras Lass Life is Beautiful Collection, Indian summer Cranberries-paperi, Yksivärinen kartonki

Teksti: Dymo Junior ja punainen tarranauha

Leimasin ja leimasinmuste: Reprint, Clear stamps, Swirls set, StazOn opaque, cotton white

Muuta: Piirtoheitinkalvo, punainen satiininauha (kiitokset siitä Paperiliittimen Riikalle), pieni ympyräleikkuri (kiitokset lainasta Puuhapetenvaimolle)