Pitkästä aikaa. :) Blogitauko on johtunut osittain kiireistä mutta myös pohdinnoista blogin tulevaisuuden suhteen. Kun nuo kuvat Vuodatuksesta hävisivät, tulin siihen tulokseen, että jatkan täällä siitä huolimatta. Kun blogiini alkoi kuitenkin ilmaantua roskapostikommentteja, aloin harkita "muuttoa" uudelleen. Käsittääkseni kun kommentteja ei tässä palvelussa pysty itse poistamaan. Lisäksi aloin haaveilla ulkoasun muutoksista (se on ilmeisesti jokasyksyinen ilmiö), joiden toteuttamiseen tarvitsisin jonkinmoista taitoa tuottaa  HTML-koodia. Valitettavasti tuollaista taitoa en ainakaan vielä omaa, eikä minulla juuri nyt ole aikaa sellaista hankkia. :/ Saattaapi siis olla, että blogi muuttaa jossakin vaiheessa kunhan ehdin lisää perehtyä muihin blogipalveluihin. Toistaiseksi nyt kuitenkin jatkan vielä täällä. Mahdollisesta muutosta ilmoittelen sitten täällä lisää myöhemmin.

Mutta nyt muihin aiheisiin. :) Nimittäin ameriikantuliaisiin. Poikkesimme tässä vähän aikaa sitten häämatkalla lämpöisessä Kaliforniassa ja tottahan toki askartelujuttujakin piti pikkuisen siinä kaiken muun kokemusten kartuttamisen lomassa katsastaa. Tosin varmaan saatatte yllättyä, kun kerron, että yhdessäkään varsinaisessa skräppäämiseen erikoistuneessa liikkeessä ei tullut poikettua. Niiden kohdalla oli vähän sellainen harha, että kyllä niihin vielä ehtii, kun niitä on niin paljon. Itse asetin toiveeni matkan viimeisenä kohteeseen olleeseen Los Angelesiin, josta skräppikauppoja löytyi useampia. En vaan ollenkaan hahmottanut tuon kaupungin kokoa. Joten kun vihdoin LA:ssa olimma, emme sitten kuitenkaan "ehtineet" skräppikauppaan. Noh. Ensi kerralla sitten. ;) Eiköhän tuonne Amerikan mantereella jäänyt vielä tutkittavaa muutenkin.

Parissa Michaelsin liikkeessä tuli kuitenkin käytyä. Konseptiltaan liike vastaa ehkä meillä Tiimaria. Kaupoilla on vaan kokoa normaaliin tiimariin verrattuna moninkertaisesti ja pelkästään skräppituotteille oli varattuna sellaiset noin neljä hyllyväliä. Ja mitäpä sieltä hyllyjen väleistä sitten poimin? Noh. Budjetti oli vähän rajoitettu, mutta tällaiset tarttuivat mukaan:


 
Recollectionsin paksu skräppipaperilehtiö on ehkä tästä kuvasta mun lemppari. Sen kuosit kun ovat ihan selvästi samat kuin My Mind's Eye:n sarjoissa. Paperit ovat kyllä ohuita ja yksipuolisia, mutta eiköhän niistä saa kivoja juttuja, kun ottaa taustakartongit käyttöön... ;)
Smash book -tuotteet olivat Amerikassa huomattavasti halvempia kuin Kotosuomessa. Jos kiinnostusta siis löytyy niin ne on ehkä sellaisia, mitä kannattaisi sieltä reissatessa tuoda. Itsellä oli ajatuksena smashata matkamuistoja aina iltaisin, mutta nähtävää oli niin paljon, että se jäi. Otin kyllä reissussa talteen paljon kaikkea kirjaan sopivaa sälää. Nyt mietin, että raaskinko mä peittää noita sivujen kivoja kuoseja mun lippulappusilla. :D Tässä kuvassa ainakin mulle uusi tuttavuus olivat nuo pitkät paperisuikaleet, joiden molemmissa päissä on tuollainen " kartonkinen koukku". Niillä pystyy lisäämään sivuja Smash bookin kiinteiden sivujen väliin. Tulevat meikäläiselle varmasti tarpeeseen. Sen verran olisi muistojan tallennettavana.
Myös tämän kuvan tuotteet ovat pääasiassa Michaelsista. Maya Roadin chipboard-kehykset ja nuo söpöt napit ovat kyllä Santa Monicasta Paper Source-nimisestä paperitarvikeliikkeestä. Siellä oli myöskin skräppijutskia, vaikkei tämääkään ehkä varsinainen skräppäysliike ollutkaan.