Kesällä oli eräät rippijuhlat, joita varten tilasin Whiff of Joy:lta leiman nimeltä Willow Dressing up. Olin tuon leiman nähnyt joskus jossain suomalaisessa nettikaupassa, mutta niitä ei ollut enää, joten piti kääntyä valmistajan puoleen Sveitsissä. Yllättävän nopsaan tilaus tupsahti postiluukusta ja pääsin harjoittelemaan värittämistä.

Leimakuvia olen tähän mennessä koittanut väritellä lähinnä Promarkereilla, Copiceilla ja akvarellikynillä. Mikään noista ei ole luonannut mitenkään erityisen sujuvasti, joten tällä kertaa vuorossa olivat Distress Ink -musteet. Ja jo alkoi lyyti kirjoittaa! Väritystulos ei nyt tietenkään ole mitään alan taitajien luokkaa, mutta siedettävän väritysjäljen aikaansaanti onnistui paljon helpommin kuin aiemmin kokeilluilla menetelmillä. :) Taidankin nyt toistaiseksi pitäytyä musteissa leimakuvien värittelyn suhteen. Ne ovat niin monikäyttöisiä ja käyvät myös esim. erilaisten taustojen tekemiseen. Jos energiaa riittää ja saan vähän opastusta niin sitten voisi ottaa taas tussit opettelun alle. Tykkään nimittäin siitä voimakkaasta ja peittävästä väristä, jonka tusseilla saa aikaan.

Ja mitäpä sitten tein ekoilla värityskokeiluilla? No ensimmäinen lensi roskiin. Toisesta syntyi tämä kortti eräälle ulkomailla valmistuneelle sukulaiselle:
 

Tuota viininpunaisen ja keltaisen yhdistelmää olisin tuskin muuten päätynyt käyttämään, mutta koska kyseessä olivat hänen koulunsa värit, päätin yrittää.


Tarvikkeet:

Leimasin ja muste:
Leimakuvan väritys:
Paperit:
Koristeet: